tietosuojakäytäntö

Tietosuojaseloste

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (697/2016) mukainen versio.

Rekisterinpitäjä

Soundville Brewing Oy (2823148-4)

Haapalinnankatu 1 A 8, 33270 Tampere

Tietosuoja-asioista vastaava yhteyshenkilö

Soundville Brewing Oy (2823148-4)

info@soundville.fi

Henkilötietojen käsittelyn peruste, tarkoitus ja säilytys

Henkilötietojen käsittelyn perusteena on asiakkaan suostumus, sopimus tai oikeutettu etu.

Henkilötietoja käytetään mahdollistamaan palvelun tarjoamisen, asiakassuhteen hallintaan, markkinointiin ja lakien noudattamiseen.

Säilytämme asiakkaidemme ja markkinointikirjeemme tilanneiden henkilötietoja kaksi vuotta ja muita kuusi kuukautta. Asiakkaistamme meillä on laillinen velvoite säilyttää kirjanpitotietoja kymmenen vuotta.

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilörekisteriin merkittäviä tietoja saadaan säännömukaisesti seuraavista lähteistä:

  • Rekisteröidyltä itseltään asioidessaan kanssamme
  • Verkkosivua käytettäessä syntyvät tiedot
  • Saatu muista lähteistä, esimerkiksi yrityksen verkkosivuilta ja sosiaalisesta mediasta

Henkilötietojen luovuttaminen

Henkilötietoja ei säännönmukaisesti luovuteta. Henkilötietoja ei näin ollen myöskään siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Tietoja voidaan kuitenkin luovuttaa esimerkiksi viranomaisille lakiin perustuvan vaatimuksen perusteella.

Profilointi

Henkilötietoja ei käytetä profilointiin tai muuhun automaattiseen päätöksentekoon.

Rekisteröidyn oikeudet

Oikeus saada pääsy henkilötietoihin

Rekisteröidyllä on oikeus saada vahvistus siitä, käsitelläänkö häntä koskevia henkilötietoja, ja jos käsitellään, oikeus saada kopio henkilötiedoistaan.

Oikeustietojen oikaisemiseen

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää, että häntä koskevat epätarkat ja virheelliset henkilötiedot korjataan. Rekisteröidyllä on myös oikeus saada puutteelliset henkilötiedot täydennettynä toimittamalla tarvittavat lisätiedot.

Oikeustietojen poistamiseen

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää itseään koskevien henkilötietojen poistamista, jos:

  1. henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty; tai
  2. henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Rekisteröidyllä on oikeus rajoittaa itseään koskevien henkilötietojen käsittelyä, jos:

  1. rekisteröity kiistää henkilötietojensa paikkansapitävyyden;
  2. käsittely on lainvastaista, ja rekisteröity vastustaa henkilötietojensa poistamista ja vaatii sen sijaan niiden käytön rajoittamista; tai
  3. rekisterinpitäjä ei enää tarvitse henkilötieoja käsittelyn alkuperäisiin tarkoituksiin, mutta rekisteröity tarvitsee niitä oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Rekisteröidyllä on oikeus saada häntä koskevat ja hänen itse toimittamansa henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Henkilötietoasioiden kansallisena valvontaviranomaisena on oikeusministeriön yhteydessä toimiva tietosuojavaltuutettu. Sinulla on oikeus saattaa asiasi valvontaviranomaisen käsiteltäväksi, jos katsot, että sinua koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan sitä koskevaa lainsäädäntöä.

Eväste

Käytämme myös evästeitä ja muita samankaltaisia teknologioita verkkosivulla www.soundville.fi. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita on sijoitettu laitteeseesi hyödyllisen tiedon keräämistä ja muistamista varten, verkkosivumme toiminallisuuden ja käytettävyyden parantamiseksi. Voimme käyttää evästeitä ja muita samankaltaisia teknologioita myös tilastollisiin tarkoituksiin kuten koostaaksemme tilastoja verkkosivun käytöstä ymmärtääksemme kuinka käyttäjät käyttävät verkkosivua ja parantaaksemme käyttäjäkokemusta.

Voit estää evästeiden asettamisen, rajoittaa evästeiden käyttöä tai poistaa evästeet selaimeltasi. Koska evästeet mahdollistavat verkkosivumme toiminnan, evästeiden käytön rajoittaminen saattaa vaikuttaa verkkosivun käytettävyyteen.

Selosteen muuttaminen

Meillä on oikeus muuttaa tätä Selostetta. Ilmoitamme muutoksista sinulle verkkosivullamme www.soundville.fi, josta löydät myös viimeisimmän version tästä Selosteesta.

 

Yhteydenotot

Kaikissa henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä ja omien oikeuksien käyttämiseen liittyvissä tilanteissa rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään info@soundville.fi.

 

Soundville Brewing logo

Oletko 18-vuotias tai vanhempi?